Biscuiti cu unt de arahide
Simpli sau cu ciocolata...sunt deliciosi oricum. Aroma inconfundabila de nuci si migdale intr-un biscuit crocant va fi o delectare in timpul gustarilor din saptamana; asta daca rezista atatea zile...:d.
Ingrediente:
3-4 linguri de unt de arahide cruncy
2 linguri de unt(la temperatura camerei)
5 linguri zahar(eu am pus zahar brun-ies mai gustosi)
1 ou
esenta de migdale
esenta de vanilie
5 linguri de faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
50g ciocolata neagra maruntita (optional)
Preparare: Intr-un vas al mixerului amesteca bine untul cu zaharul, apoi adauga untul de arahide si mixeaza bine. Adauga apoi oul, amesteca... iar apoi esentele, urmate de faina si bicarbonat, iar apoi bucatalele de ciocolata. De obicei eu pun ciocolata doar in jumatate din compozitie, astfel incat sa am biscuiti si cu si fara ciocolata. Se formeaza bile potrivite de aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu distanta de 2-3 cm intre ele, apoi se formeaza un model cu furculita. Fursecurile se coc la foc mediu pentru 10-12 minute.
Ingrediente:
3-4 linguri de unt de arahide cruncy
2 linguri de unt(la temperatura camerei)
5 linguri zahar(eu am pus zahar brun-ies mai gustosi)
1 ou
esenta de migdale
esenta de vanilie
5 linguri de faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
50g ciocolata neagra maruntita (optional)
Preparare: Intr-un vas al mixerului amesteca bine untul cu zaharul, apoi adauga untul de arahide si mixeaza bine. Adauga apoi oul, amesteca... iar apoi esentele, urmate de faina si bicarbonat, iar apoi bucatalele de ciocolata. De obicei eu pun ciocolata doar in jumatate din compozitie, astfel incat sa am biscuiti si cu si fara ciocolata. Se formeaza bile potrivite de aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu distanta de 2-3 cm intre ele, apoi se formeaza un model cu furculita. Fursecurile se coc la foc mediu pentru 10-12 minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu