Raspberry White Chocolate Cake- Tort cu ciocolata alba si zmeura

Un tort foarte fin si racoritor, porivit pentru atunci cand ai pofta de ceva dulce, cremos, dar nu foarte greu. Ati zice ca este cheesecake datorita aspectului, insa am ales pentru crema ciocolata alba si crema bavareza, blatul am vrut sa ramana alb imaculat si pufos ca un norisor, iar zmeura stralucitoare ofera un contrast irezistibil atat prin culoare, cat si prin gustul dulce-acrisor.





Reteta 

Blat

6 albusuri de ou
150g zahar
175g faina
1 plic zahar vanilat
1 praf de sare

Sirop

200ml sirop de compot de piersici

Crema

3 galbenusuri
75g zahar
1 plic de gelatina
esenta de vanilie/zahar vanilat
200ml lapte
100g ciocolata alba
250ml frisca lichida

zmeura sau alte fructe de sezon
gelatina pentru glazura

Se bat albusurile cu zaharul si sarea pana se topeste zaharul, apoi se adauga zaharul vanilat si faina. Aluatul se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt de 23cm diametru sau in 2 mai mici si se coace la 180 de grade pana se rumeneste putin.

Laptele se pune pe foc mic. Intr-un alt vas, galbenusurile se freaca cu zaharul si vanilia, apoi se adauga laptele fierbinte treptat, amestecand continuu. Intreaga compozitie se intoarce pe foc mic si se amesteca pana se ingroasa putin. Gelatina se inmoaie in 50-100ml apa rece, apoi se pune in compozitia fierbinte de galbenusuri si se amesteca pana se dizolva. Se adauga si ciocolata alba rupta bucatele. Crema se lasa sa se raceasca pana ajunge aproape de temperatura camerei. Frisca se bate si se amesteca cu crema de galbenusuri.

Se tapeteaza peretii unei forme de tort detasabile cu folie de plastic. Se pune blatul, se insiropeza, se adauga crema, iar deasupra se aseaza fructele. Gelatina pentru glazura se pregateste conform indicatiilor de pe plic, iar apoi cu o pensula, se asaeaza un strat subtire peste zmeura pentru a da stralucire. 











Comentarii

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , îl puteți contacta pe Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare